kanalvest er indehaver af tilladelse til udøvelse af programvirksomhed på MUX 1
Radio- og tv-nævnet er den den kompetente tilsynsmyndighed

 • Tilladelseshaver er foreningen kanalvest. Tilladelsesindehaver hører under dansk myndighed. Radio- og tv-nævnet er den kompetente tilsynsmyndighed.
 • Tilladelseshavers og stationens adresse: Gudenåvej 117, 7400 Herning.
 • Du kan kontakte foreningen og stationen på mail: hbo@kanalvest.dk. Kontaktperson: Henrik Bo Olesen.
  Vores adresse er Gudenåvej 117, 7400 Herning.
 • Stationens navn er kanalvest.
 • Foreningens bestyrelse:
  Henrik Bo Olesen, formand
  Henrik Maigaard, kasser
  Preben Juul, medlem
 • Her finder du foreningens regnskaber.
 • Her finder du foreningens vedtægter.

kanalvest producerer programmer om flere emner:

livet

Her dykker vi ned i interaktionen mellem mennesker. Hvad er det der skaber det gode liv i regionen? Vi vil ikke lave “tø-hø” TV med enlige knallerter på tomme gader - vi vil dokumentere det spændende liv som leves i regionen, som fx et vestjysk par der skaber et museum på over 2000 m² for egne midler. Det er her vi vil besøge privatpersoner og foreninger med interesser der binder os alle sammen.

Se Program

klima

I klima programserien vil vi følge de klimatiltag der sættes i gang i Midt- & Vestjylland. Vil vil følge de enkelte kommuners klimaplaner og portrættere lokale tiltag, som den lokale smed i en landsby i Vestjylland der har lavet et privat fjernvarmeværk med CO2 neutralt brænsel. Vi vil følge privatpersoner, forskere og virksomheder der bryder nyt land på klimafronten.

Se Program

natur

Vi vil dykke ned i den Midt- & Vestjyske natur. Programmerne vil handle om naturen og om oplevelser i naturen. Vi tager på jagt og tilbereder byttet over åben ild, eller vi tager en tur på havet med en fiskekutter, en ø-tur, en fugletur til tipperne ved Ringkøbing fjord. Og så vil vi følge nogle af områdes naturvejledere når de blåtlægger hemmelighederne i den Midt- & Vestjyske natur.

Se Program

historie

Midt- & Vestjylland har sin egen historie. Vi vil se på hvad der skabte den region vi elsker i dag. Vi ser på oldtidsfund men også på nyere krigs- og industrihistorie. Hvorfor er vi som vi er? Og hvorfor er det i vores region at janteloven er opstået - samtidig med at vi lever i vækstjylland?

Se Program

public access

for borgere i Midt- & Vestjylland

Er du boger i Midt- & Vestjylland kan du komme til orde på kanalvest.
Kontakt os herunder, vi kan hjælpe dig med teknikken så du, helt gratis, kan komme på TV i Midt- & Vestjylland med dit eget indhold.
Kontakt os i dag, hvis du vil ses og høres i Midt- & Vestjylland.

Tak for din besked, vi venter tilbage hurtigst muligt!
Hov, der er opstået en fejl tjek venligst at alle felter markeret med * er udfyld korrekt.